Graag willen wij u kennis laten maken met System Professional

''Het team van FLOW kan nu advies op maat geven betreft verzorging van haar en hoofdhuid''

‘Met je Energycode het allermooiste haar creëren’ 
  

Als eerste in de regio biedt FLOWhairdesigners het exclusieve System Professional aan haar klanten aan. Geef je haar nieuwe energie met het energiecomplex die wij speciaal jou opstellen. Eindelijk is er een 100% persoonlijk haar en hoofdhuid advies mogelijk. 

 Dat wij – als eerste in deze regio - kiezen voor het recent geïntroduceerde System Professional van Wella geeft aan hoe bijzonder vooruitstrevend deze formule is. 

De reden is simpel waarom wij met dit product zijn gaan werken. Onze kwaliteitslat ligt hoog, daarom tilt dit product de salonervaring van de klanten naar een hoger niveau en transformeert het haar zichtbaar, dankzij het revolutionaire nieuwe verzorgende Energy Complex. Met System Professional Energy Complex kunnen we 100% maatadvies geven. Dit is belangrijk omdat geen mens hetzelfde haar heeft en haar net zo persoonlijk is als bijvoorbeeld je vingerafdruk. Diagnoses van haarverlies tot hoofdhuid irritaties en glans tot textuur zullen aan bod komen tijdens het adviesgesprek.


Petra (eigenaresse van FLOWhairdesigners): ,,Door het individuele haarenergieprofiel van iedere klant te diagnosticeren – een proces dat we Energycode Mapping noemen- kun je een ultra gepersonaliseerd gecodeerd verzorgingssysteem voorschrijven dat de energie van hun maximaliseert met meer dan 174 miljoen mogelijke combinaties,,” 

Voor dat advies kunnen klanten uit de gehele regio terecht bij ons team van ervaren hairstylisten. 

Heeft u interesse in advies op maat betreft haar en hoofdhuid? Of heeft u vragen? Dan staan wij u graag telefonisch te woord, anders zien wij u graag in de salon.